Vad händer?

Ja inte mycket kan jag tala om. Livet rullar på, tentfan ska in på söndag så de är väl mest den som tar upp min tid, och breaking bad dårå. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag ser fram emot att shoppa med babbarna när de kommer. Leva livets goda dagar, fast de gör ja ju redan iof, vill inte tänka på när man måste tillbaka till verkligheten och bli vuxen..

Livet

Bild från Steffis födelsedag förra veckan
 
Och så var det helg igen! Tiden går verkligen fort när man har roligt. Idag hade jag min sista spanskalektion för denna gång, kändes lite trist då ja trivts så jäkla bra i skolan, med klassrum, lärare och elever. Första gången jag faktiskt conectat med lärare på en mer personlig nivå. Jaja, jag tar en två veckors paus och sedan går ja tillbaka till skolan :) Jag får helt enkelt se det här som en liten ledighet (och tentaskrivande). Ikväll blir det utgång för Patricia som åker hem imorgon, ska ta en halvtimmes nap och sedan blir de smink, kommer li en lång natt!

Jueves

Vad händer?
 
Jo det verkar som att hösten är påväg även hit. Lite murrigt (åh tycker det är ett mysigt ord) väder, men fortfarande inte kallt, cirka 23 grader. Har spenderat hela morgonen med tentan och nu ligger jag och kollar på Stalkers för en paus. Vid tre börjar skolan och sen får vi se vad som händer, är sugen på ett glas vin och ost, börjar bli så spansk..

Tentaångest

Nu har jag blivit medlem i klubben "Vi som har tentaångest". Det är något med dem där jävla tentorna som tar ut så många ångestladdade känslor ur folk, sjukt. Den ska va inne senast den 13e vilket ger mig i princip 2 veckor att jobba, so far so good. Problemet är att iom att jag nu förtiden hänger i Barcelona har jag inte all kurslitteratur vilket gjort det svårt att hitta bra källor. Jag har en referens-jävul sittandes på min högra axel som vi kan kalla Stephen Cookie. Han tjatar på mig jämnt att ja måste hålla mig till samma referensteknik och så skriker han något om "source critisism" och att ja inte får använda wikipedia, varför vill du försöka mitt liv Cookie?