midsommar och annat

Midsommar har varit fruktansvärt lugn för mig iår. Har varit så trött så att lite mys på balkongen och god mat var det som fick räcka som firande för min del. Idag är jag ledig och skulle gärna legat och myst i en park med mina vänner, men det tillåter inte vädret, så det blir nog en helrenovering av kroppen. Inpackning, manikyr, ansiktsbehandling och sånt gos. Sen fick jag nyss också ett sjuuukt sug efter potatiskrocketter, så det måste också inhandlas. Livet är bra ibland.

veckani3bilder

Min första vecka i frihet i bild. Jag är lycklig men ändå sentimental. Jag vet inte vad det är, men jag sörjer og barndomen mer än skolan. Heltidsanställd på världens bästa jobb är jag, så det är inte det som är probemet, utan det är mest att det är svårt att släppa taget om vad man haft. Det är lätt att säga "det var bättre förr" för att man är rädd, men jag vill inte vara det. Vill bara släppa taget snabbt, typ som att riva av ett plåster, men jag antar att om hela ens kropp skriker "jag behöver tid" så får man nog snällt stå och vänta tills den är redo. Nu är det sommar och skitdåligt väder och det ska ja njuta av, 46 dagar till Mallis och min mest spårade semester genom tiderna.

älskar dig

Jag fyllde som sagt år i torsdags och så  var det min syrras tur igår. Två dagar är det mellan oss, vilket är rätt sjukt, men jag trivs så bra med att veta att jag har min "tvilling". Vi är natt och dag men det är det som är så jävla kul. Älskar dig syster <3

finastefödelsedagen

Jag har haft en så fin födelsedag, tack min älskade familj och mina vänner. Det blev Josefina med brudarna och sen Timbuktu-konsert med min bästa bror. Lite trött och väldigt förkyld men slutet gott allting gott!