sminkfavoriter

Jungeln av sminkföretag är enorm och antalet produkter desto större. Alla har vi en vardagssminkning och vissa produkter som vi håller oss fast vid av olika anledningar. Mina två absoluta märken och favoritprodukter tänkte jag lista här nu. De dagar ja inte har någon fantasi eller ork är dessa två produkter allt jag använder.
Bobby Browns gel-eyeliner är vad jag alltid använder. Lätt att tvätta bort och busenkel att forma till vad du än vill. Stort plus är att gelen aldrig tycks bli torr utan håller samma fina konsistens. Absolut ett bra märke som har denna produkt men också grymma borstar. cirka 235 kr/per burk med ingående pensel

MAC är de märke jag nu länge använt när jag köper allt som har med basen att göra. Dels för att de har ett sjukt brett sortiment på färger men också för att jag märkt att just min hud blir finast med deras puder. Pudret är väldigt lätt och inte "kakigt" och dessutom drar det åt sig olja. Perfekt för den som inte vill se översminkad ut utan bara jämna till hudtonen lite. cirka 250 kr/pudret

CSN-kortet


Tror väldigt många ungdomar (inklusive jag själv) bara får hem ett av dessa kort utan att riktigt sedan varken tänka på det eller använda det. Igår fick jag hem ett mail angående CSN och hamnade inne på deras hemsida där jag blev förvånad över hur mycket som faktiskt går att få billigare som student. 10% på Apple Store är inte helt fel nu iom med mitt stundande datorinköp och inte heller att taxi, fika och internet-shopping blir billigare. Dagens tips blir helt enkelt att du som har ett kort går in på hemsidan och kollar vad just du skulle kunna ha nytta av!

baby

gjort om


Har gjort om lite igen här på bloggen. Kändes som att det var dags liksom.

Idag ska vi brudar ut och käka på Vapiano i Gamla Stan och bara umgås, äta och dricka lite gott. Ska bli mysigt faktiskt. Har varit på ett jävlans humör de sista dagarna iom att jag slutat röka men nu börjar jag återfå fattningen, rätt skönt. Annars då? Jag har varit på ansiktsbehandling imorse och efter den satte jag mig på Espresso House och gjorde lite matte, drack te och åt frukost. Summerat en väldigt bra dag alltså. Har dessutom fått tag på en kines som möjligtvis har de clutchar som vi i mitt UF-företag letar efter, det vore ju himla bra! Tack slut varulvstjut.

inspiration

Gilda


Idag ska jag på ansiktsbehandling. Skönt att få skämma bort sig själv lite efter all stress. Jag ska gå till Gildaskolan på en lärlingsbehandling, dem är mycket billigare och de är superduktiga. Först ska jag kolla på halv 8 hos mig och sen köra ett Zumba-pass med mitt playstation 3.

svacka


Att sluta röka är inte det lättaste åtagandet jag gjort i mitt liv. Vissa dagar är softa som fan och man glider bara runt och tycker att man är duktig. Andra, som den här, får en att bli en oskön surpuppa som tar ut sina agressioner på andra. Nu har det gått cirka 2 veckor och jag blickar framåt. Konstigt nog har Astrid vart mitt största stöd fast ja trodde de skulle vara tvärtom. Hm, har väl en riktig vän antar jag. Som stöttar en även fast hon tycker det är tråkigt/töntigt/obroderligt/whatever.

Bara lite kvällsfunderingar som jag ville skriva ut. Bror, tack.

repeatEgentligen en väldigt töntig låt. Jag tillhör ju generationen som knappt vet vem Mick Jagger är men låten är lite kul ändå, går på repeat.

black barbie


marcbymarcspring


Uppdaterar er med Marc by Marc Jacobs Spring/Summer 2012. Den hallonröda kostymen är helt klart en personlig favorit.

bajs

Har inte skrivit en sammanhängande text här sedan for ever. Så nu kände jag lite såhär att: nu  kör vi.

Idag slutade jag röka. Känner mig duktig. Varför så plötsligt tänker ni då? Jo eftersom att jag för två dagar sedan blev ertappad av min mamma. Jag skämdes som en hund efteråt och tanken på att min egna mamma är förbannad/besviken/äcklad på mitt beteende stör mig så därför slutar jag nu tvärt. Jag går in med inställningen att detta kommer bli lätt, varför komplicera saker? Vill man verkligen sluta så går det. Jag ska bevisa för mig själv att jag är en driven tjej som klarar det jag satt ut som mål. Jag vill vara powerful och cool (och lukta gott). Japp, så vill jag att det ska vara.

tjeinaFuck me good, fuck me long, fuck me numb.

i have a dream