älskling

Denna älskling ligger väldigt högt på min prioriteringslista. Min kära vän Iza åker till Hong Kong under jul/nyår. Tror att jag ska ge henne privilegiet att komma hem med mitt nya asiatiska adoptivbarn. Sony Nex-5N. En liten kamera som är en korsning mellan systemkamera och vanlig digitalkamera. Ett barn som fått de bästa ur båda världar, längtar!

jiihaa

Nu händer det grejer. Dels i arbetssynpunkt och i mitt privatliv. Vi börjar med arbetet. På Marc går det toppenbra och vi hade en grym Halloween-fest förra torsdagen. Sjukt kul med djurtema och massa kul människor. Våra saker till UF-företaget har kommit och vi har börjat ta emot beställningar vilket är kul. Dessutom har jag nu bokat in ett möte med två tjejer som dirver företaget SKAPA STOCKHOLM för att diskutera chanserna att ha ett samarbete med dem på mitt och Izas 100-poängsprojekt där vi ska anordna en modevisning. Det är alltså mycket bollar i luften nu, men det är så kul så jag klagar INTE!
Jag, Primrose och Vivi på Marc by Marc Jacobs-festen. Coolast av alla med ansiktsmålning istället för de lökiga (men coola) maskerna alla andra fick ha på sig.
Happy Laptop-UF har äntligen fått hem sina fodral!