spark i magen

När livet inte alltid går som man tänkt sig kan det blir jobbigt. Sjukt jobbigt.

Jag hade verkligen ställt mig in på att det skulle bli bra. Både planerat, tänkt, längtat och byggt förhoppningar. Tills igår. Då hela mitt jävla korthus bara föll.

När mitt liv inte går till som jag vill känner jag mig hjälplös. Jag är en passionerad människa som verkligen försöker få det jag vill ha. Jag går också runt med vetskapen (tron) om att det bara är jag som kan ändra mitt egna liv. Kanske är det inte så, jag vet helt ärligt inte längre.

sommartiderNu är sommarn påvåg på allvar, GILLART!

ojojoj

Nu börjar livet rulla på igen. Solen är här och tillsammans med den kom också livslusten tillbaka. Känns som om jag legat i en dvala det senaste halvåret och äntligen kommit ut för att sträcka lite på mig.

Idag fyller Coca och Louise år. Caroline är stolt för att hon äntligen kan köpa ut cigg till småungar, underbart! Förutom det så var jag nog på den roligaste festen på hela året i lördags. Min vän Brunner fyllde år och festen var blandad med nära vänner och släkt. Det slog en fullträff med god mat, öppen bar, skön musik och dans med farfar. Annars så försöker jag mest bara leva i nuet och njuta av påsklovet.

Taggar något helt sinnessjukt till Mallorca nu och detsamma gör brudarna. Vi får se om jag kommer därifrån levande eller om jag dör av glädje där någonstans mitt i.Amanda som skjussar mig på moppen i Båstad 2009. Busiga 16 åringar som bara njöt av sommaren var vi. Underbar känsla.

sebbe

Igår var jag hos Boben på middag, riktigt mys faktiskt. Var sjukt trött och jag vet inte vad...otaggad helt enkelt så jag drog hem tidigt. Nästa helg smäller det, och det smäller STORT. Fredag: Mimmis inflyttningsfest Lördag: Brunners 18 års fest!

tranny

marc


Igår ringde telefonen och det var minsann en kvinna från Marc by Marc Jacobs, där jag sökt jobb. Nu är det bara att hålla tummarna att man får jobb på stockholms coolaste affär. Extrajobb både helgen/vardagar och sommar vore helt perfekt. Som sagt, bara hoppas och se!

lusläst

Har suttit och lusläst Sofie Lundbergs blogg där hon skriver om sitt liv i New York där hon studerar Merchandising Management på FIT, Fashion Institute of Technology. Ni som känner mig vet att detta är en stor dröm som jag haft i säkert 2 år nu. Sjukt inspirerad av att läsa hennes historia och är nu mer än någonsin taggad på att ta studenten så vi kommer ifrån Stockholm, till nya utmaningar och bredare valmöjligheter.

tänker

Hej igen, efter en lång tystnad är jag tillbaka.

Har tänkt rätt mycket på bloggen men inte orkat skriva. Har liksom kommit fram till att min blogg är väldigt splittrad. Den handlar alltså om väldigt många saker.

Det pallar inte jag. Jag vill skriva om kanske en eller två saker endast och tills att jag vet vad det är så håller jag mig helt enkelt borta. Kramar